Hvordan beregnes lånets rente?

Hver låneformidler behandler ansøgningerne individuelt og de sender et potentielt tilbud i henhold til deres egne lånebetingelser. Når banken beregner den rentesats de ønsker at tilbyde, gøres dette også individuelt baseret på kundens ansøgning og kreditscore. Vi har desværre ikke mulighed for hverken at forudsige eller påvirke långiverens lånebetingelser eller renter.

Hvem kan låne?

For at kunne søge om lån skal du være fyldt 18 år og være myndig. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, du skal have fast arbejde og have en indkomst over 150.000 årligt før skat. Afslag begrundes ikke. Alle informationer behandles fortroligt og anonymt jævnfør lovgivningen. Du kan søge alene, men det er nemmere at få bevilget hvis I er to samboende myndige der ansøger.

Kan jeg låne uden NemID?

Nej, det er ikke muligt.

Hvor lang tid går der før lånet udbetales til min bankkonto?

Låneformidlerne behandler din ansøgning så snart alle anmodede signaturer og officielle bilag er godkendt. Behandlingstiden kan variere meget alt efter selskab, men normalvis overføres lånets beløb til din bankkonto i løbet af få timer eller op til et par bankdage (hverdage). Det bedste du kan gøre i første omgang er at afvente e-mail.

Hvad er fordelene ved en have en medansøger på et lån?

Ved at inkludere en medansøger forhøjer man ofte sin chance for at få bevilget et lån. En medansøger er især fordelsagtig når man søger om et større lånebeløb. Med en medansøger kan man få lånetilbud med lavere rente og bedre lånebetingelser. Vær opmærksom på at en medansøger er solidarisk ansvarlig sammen med hovedansøgeren for hele lånet. Det typiske er at långiverne stiller som betingelse, at medansøgeren er primæransøgers ægtefælle eller registrerede samboende, i nogle tilfælde kan enkelte långivere godtage andre familiemedlemmer, forældre eller venner som medansøgere.