Finansiering

- så nemt bliver dine drømme til virkelighed

Skridtet fra drøm til virkelighed kan indimellem synes uendelig stort. Særligt hvis det er økonomien, der sætter en stopper for realiseringen. Hos Alfalån kan du hurtigt og let låne op til 75.000 kr., så du kan få finansiering til dét, du går og drømmer om. Det eneste, det kræver, er, at du udfylder vores låneansøgning, sender den ind og venter 30 sekunder på din godkendelse.

Vi tilbyder attraktive lån til alle vores kunder, og vi udbyder forbrugslån under gennemsigtige og ordnede forhold, så du ved præcis, hvad du går ind til. Vores samarbejdspartner har mere end 15 års erfaring med ind- og udlån via nettet, og sammen har vi hjulpet adskillige danskere med at realisere deres drømme - og nu er tiden kommet til dig.


Ingen spørgsmål, ingen sikkerhed

De primære grunde til at ansøge om et online lån er, at man slipper for påtrængende spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. De færreste kan lide at sidde sammen med en bankrådgiver og forsøge at overbevise ham om, at drømmerejsen er uundværlig. Det slipper du for hos Alfalån, ligesom du ikke skal stille dine værdier i sikkerhed for lånet. Vi stoler nemlig på vores kunder.


Finansiering uden spørgsmål

Har du det ligesom mange andre danskere, så er du ikke så vild med at gå i banken og diskutere dine drømme med en fremmed bankrådgiver. Det forstår vi godt. Derfor stiller vi ingen spørgsmål. Det er dig, der bestemmer over dine penge, og du kan bruge dem til præcis, hvad du har lyst til. En ny bil, et nyt køkken, drømmerejsen eller noget helt fjerde. Pengene er dine, og det er beslutningerne også.

Hvis din ansøgning skal godkendes, så har vi dog en række krav, du skal leve op til. Gør du det, så går der ikke mange minutter, før pengene står på din konto, og realiseringen af dine drømme kan skydes i gang.

Kravene er:

 • Du skal være fyldt 18 år.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have en årsindtægt på minimum 150.000 kr.

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så kan du gå direkte videre til vores låneberegner. Her kan du med få klik se, hvad det vil koste at finansiere din drøm. Du kan justere på lånebeløb og tilbagebetalingstid og finde frem til den bedste løsning for dig og din økonomi.Finansiering uden sikkerhed

Hos Alfalån kan du låne penge uden at stille sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal stille dine ejendele i pant hos långiveren, og du sætter derfor ikke dit hus eller din bil på spil, hvis der går noget galt under tilbagebetalingen.

Fordelen ved at låne uden sikkerhed er, at det går hurtigt. Du kan ansøge ved hjælp af få klik, og når vores kreditvurderingssystem har gennemgået din ansøgning, vil du modtage et svar med det samme - som regel indenfor 30 sekunder. Når du har fået din godkendelse, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID, og allerede samme dag kan du have pengene på din konto.

Selvom Alfalån tilbyder at låne penge uden sikkerhed, betyder det ikke, at du kan undlade at betale tilbage. Som ved alle andre lån skal dit forbrugslån tilbagebetales indenfor en given tidsramme, og overholder du ikke aftalen, risikerer du at blive registreret som dårlig betaler i RKI.

Fordele ved online finansiering


Der er selvfølgelig en række fordele ved at låne penge på nettet. Ellers havde Alfalån ikke sin eksistens. Selvom et banklån som udgangspunkt er billigere end et online lån, så har bankerne svært ved at følge med på de parametre, der for alvor betyder noget for forbrugerne i dag: nemlig at det skal være nemt, bekvemt og hurtigt.

 1. Det skal være nemt

  At låne penge skal være nemt, og det er det, hvis du låner dem på nettet. Godkendelsen af låneansøgninger er væsentlig højere ved online lån, end den er i banken, og det skyldes, at du kan låne uden at stille sikkerhed. Samtidig bliver der ikke sat spørgsmålstegn ved, hvad du ønsker at bruge dine penge på, og du skal derfor ikke bruge tid og energi på at overbevise en skeptisk bankrådgiver om, hvorfor du skal have et nyt fjernsyn.

 2. Det skal være bekvemt

  Når du ansøger om et online lån, så kan du gøre det når som helst og hvor som helst. Du kan ligge i din sofa og udfylde ansøgningen, mens du ser fjernsyn, eller du kan gøre det over morgenmaden. Under alle omstændigheder slipper du for at arrangere et møde med din bankrådgiver.

 3. Det skal være hurtigt

  Hos Alfalån tager det 5 minutter at udfylde låneansøgningen, og du får svar indenfor 30 sekunder. Herefter er det bare et spørgsmål om at underskrive låneaftalen med dit NemID, og gør du det inden kl. 14.00 på en hverdag, så har du pengene på din konto samme dag.


Der er også ulemper

Vi kommer ikke udenom, at der også er ulemper ved online lån. Heldigvis er de få. Som tidligere nævnt er den ene ulempe, at online lån ofte er dyrere end bankens lån, så her skal du overveje, om fordelene ved et hurtigt og nemt lån opvejer den lidt højere rente. Den anden ulempe er, du ikke kan få feedback og vejledning fra en bankrådgiver. Objektivt set er det dog den primære årsag til, at forbrugerne vælge at låne på nettet fremfor at gå i banken.


Løbetid vs. månedlig ydelse


Løbetid

Løbetiden er den tid, du låner pengene i. Hos Alfalån kan du få en løbetid fra 12-72 måneder, og ved at bruge vores låneberegner kan du se, hvad den månedlige ydelse bliver, når du vælger en specifik løbetid. Samtidig kan du se ÅOP, debitorrenter, kreditomkostninger og det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Ydelse

I låneberegneren kan du ikke justere på selve ydelsen, men ved at rykke på lånebeløb samt løbetid kan du se, hvordan den månedlige ydelse ændrer sig. Når du skal vælge den optimale løbetid til din økonomi, så se på, hvor stort dit månedlige rådighedsbeløb er. Har du råd til at afdrage med 2.500 kr. pr. måned eller skal du helt ned på 800 kr. pr. måned.

Pas på med at sætte løbetiden så lavt, at ydelsen bliver højere, end du kan klare. Selvom det kan være rart at få lånet ud af verden så hurtigt som muligt, så er formålet med dit lån, at din hverdag skal blive nemmere eller sjovere, og det bliver den ikke, hvis du presser dig selv økonomisk.

Gode råd til dig der skal låne penge


Inden du ansøger om et lån, så er det en god idé at lægge et budget. Med det i hånden har du nemlig overblik over din økonomi, og du kan se, hvor meget du reelt har råd til at afdrage med i måneden. Når du bruger vores låneberegner, så vær opmærksom på, at du ikke sætter det månedlige afdrag så højt, at din daglige økonomi bliver for stram. Meningen med lånet er netop at gøre noget godt for dig selv - ikke at gøre hverdagen sværere.


Det skal du overveje


Når du har lagt dit budget, kan du begynde at overveje, hvordan dit lån skal sammensættes, og du kan med fordel have følgende med i dine tanker:

 1. Hvad skal du bruge pengene til?
 2. Hvor meget har du reelt brug for at låne?
 3. Hvor meget har du råd til at betale tilbage pr. måned?
 4. Hvor lang tilbagebetalingstid ønsker du?

Brug vores låneberegner til at finde frem til den helt rigtige sammensætning, udfyld ansøgningen, vent på din godkendelse og se pengene på din konto i løbet af få timer. Så let er det at sætte dine drømme i søen.


Tips til at lægge budget


Har du flere gange forsøgt at lægge et budget og erfaret, at det bare ikke holder? Det kan være svært at få det samlede overblik, ligesom det kan være svært at lægge penge til side til regninger, der endnu ikke er kommet. Men et godt budget er grundlaget for en god økonomi, og derfor giver vi dig fire enkle tips, du kan bruge, når du skal lave et budget, der holder.

 1. Find ud af, hvad du bruger dine penge på

  Det lyder måske ret enkelt, men i virkeligheden er det de færreste af os, der kan sige præcis, hvad vi bruger vores penge på. Kortlæg dine udgifter - både de faste og variable - og få et gennemarbejdet overblik over, hvor dine penge forsvinder hen.

  Bruger du kontanter, så husk at gemme kvitteringen. Ellers kan du bruge din netbank til at finde kontooversigter 3 måneder tilbage i tiden, og på den måde se, hvor og hvornår du har brugt penge.

 2. Find ud af, om du bruger for mange penge

  Når du har lavet en oversigt over, hvad du bruger penge på og hvor mange, du bruger, så kig med kritiske øjne på resultatet. Er der steder, hvor du bruger mere, end godt er? Kunne du med fordel skære ned på nogle af de ekstravagante fornøjelser og i stedet lave en opsparing?

 3. Lav en prioriteringsliste

  Lav en liste over de ting, du skal bruge penge på - i prioriteret rækkefølge. Nummer et på listen er husleje, derefter kommer ting som forsikring, A-kasse, vand, varme og så videre. Herefter kommer andre faste udgifter som internet og tv. Til sidst kan du se, hvor mange penge, du reelt har tilbage til "unødvendigheder" som tøj, biografture, fastfood osv.

  Hvis du med det samme kan se, at det er nødvendigt at skære ned på de sjove udgifter, så start nedefra. Måske kan du nøjes med pizza en gang i måneden i stedet for tre?

 4. Lav automatiske overførsler

  Når du har overblik over dine udgifter - faste såvel som variable - så skal der sættes system i tingene. Lav automatiske overførsler på dine faste udgifter, og sørg for, at beløbet der overføres også dækker de regninger, der kun skal betales kvartalsvis, halvårligt eller årligt. Lav yderligere en fast overførsel til en opsparingskonto. Til sidst har du ikke flere penge tilbage på den konto, der hører sammen med dit dankort, end du må bruge - og du undgår derfor at bruge flere penge, end du har.